Over De Woonindustrie

Inspiratiecenter & inkoopkanaal interieurpro's


Steeds meer prominente interieurfabrikanten strijken neer in De Woonindustrie Nieuwegein: het veelzijdige inspiratiecenter én inkoopkanaal voor interieurprofessionals.

Voorheen zat het Shapes Experience Center gevestigd op het industrieterrein Laaggraven in Nieuwegein, maar in De Woonindustrie zien de partners meer synergie mogelijkheden met andere exposanten waardoor de plek nog interessanter wordt voor interieurprofessionals.

Het Shapes Experience Center bevindt zich op de eerste verdieping van De Woonindustrie (2B061) waar zij samen met ABB/Busch-Jaeger en hun fraaie Living Space Experience. een vleugel vormen. Een overzicht van alle exposanten: http://dewoonindustrie.nl/merken/ .

Marketdays XL

De Woonindustrie Nieuwegein

Iedere 1e maandag van de maand

Iedere 1e maandag van de maand zijn álle afdelingen van De Woonindustrie open. Dit betekent meer dan 125 interieur gerelateerde fabrikanten & merken, die hun nieuwste collecties presenteren. Ook is er in het Shapes Experience Center een adviseur aanwezig, die jou meer kan vertellen over de materialen en maatwerk oplossingen die Shapes jou biedt.

De Woonindustrie is uitsluitend bestemd voor interieurprofessionals en biedt ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid voor de deur.

De Woonindustrie is elke maandag geopend van 10:00 uur tot 17:00. Dinsdag t/m vrijdag enkel op afspraak met een fabrikant. Bezoek wordt bij de receptie geregistreerd waarbij wij vragen naar uw legitimatie en inschrijving Kamer van Koophandel.