Shapes lid worden?

Bent u een Interieur Professional en wilt u graag op de hoogte blijven van alles wat Shapes u te bieden heeft? Meld u dan vrijblijvend aan én ontvang direct de toegangscode voor de (Stalen)Bieb in het Shapes Experience Center.

Gewenste datum/tijd
:

Shapes Online

Shapes Online vormt een nieuwe inspiratiebron voor u als interieur professional. Met inspirerende projecten, interessante trending topics en nieuwe materiaalmogelijkheden. Daarnaast blijft u met Shapes Online op de hoogte van naderende events en vindt u er alles wat u moet weten over het gloednieuwe concept.

Shapes.nl
Dé website waar interieur professionals inspiratie en informatie kunnen opdoen op het gebied van decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden en (project)vloeren. Handig is ook de online stalenservice van deelnemende merken/fabrikanten!

Shapes Social
Volgt u Shapes al op de social media? Ontdek ons op Facebooken Linkedin. Soon to come: pinterest!

Shapes E-Nieuws
Als eerste op de hoogte zijn van de al het nieuws dat Shapes u te bieden heeft? Meld u dan aan als Shapes Member en ontvang het Shapes E-nieuws in uw mailbox. Tevens ontvangt u als Shapes Member een toegangscode voor de (Stalen)Bieb in het Experience Center én wordt u uitgenodigd voor Events.