Langskomen?

Het Shapes Experience Center is gevestigd in De Woonindustrie, Nieuwegein. Hier vind je ons op de eerste verdieping (2B061) waar wij samen met ABB/Busch-Jaeger een vleugel vormen. Iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur, vrij toegankelijk voor interieurprofessionals op vertoon van KvK gegevens. Heb je een specifieke vraag voor één van onze Shapes Orakels of wil je een andere werkdag langskomen? Wil je het Center reserveren als werkplek of vergaderlocatie? Meld je komst dan even middels onderstaand formulier!

Shapes Experience Center
Gewenste datum/tijd
:
Functie

Experience Center

Shapes heet jou van harte welkom in het meest centraal gelegen Experience Center voor interieurprofessionals van Nederland. Waar op inspirerende wijze de elementen decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden én vloeren samen zijn gebracht.

Materialenexpositie

Vanuit kleurconcepten worden de verschillende Shapes materialen gepresenteerd, waarbij ook de structuur en tactiliteit optimaal ervaren kan worden. Ontdek ook diverse custom made productiemogelijkheden, die de Shapes partners jou bieden.

Werkplek met (stalen)bieb

Naast het opdoen van inspiratie kan jij het Center ook gebruiken als werkplek. De uitgebreide bibliotheek bevat stalen en collectieboeken zodat je direct aan de slag kan met het maken van moodboards en schetsen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee en gebruik van gratis WiFi.

Meetingpoint / vergaderlocatie

Natuurlijk mag jij het Center ook reserveren als (gratis)vergaderlocatie, bijvoorbeeld met collega's of andere projectbetrokkenen. Of ontvang jouw opdrachtgever op deze centrale plek en creëer direct meer beleving en betrokkenheid bij het maken van een materiaalkeuze.

Graag gebruik maken van deze ruimte? Meld u vrijblijvend aan als Shapes Member.

Events & Training

In het Shapes Experience Center worden ook geregeld interessante events en trainingen georganiseerd. Raadpleeg de kalender voor een actueel overzicht.

Start hier een virtuele tour!