Traditioneel tegelwerk of tegelpanelen?

Kant en klare panelen winnen aan populariteit binnen (interieur)projectenmarkt


In Scandinavische landen en de UK is men al jaren bekend met de voordelen van kant en klare tegelpanelen voor het bekleden van wanden in sanitaire ruimtes. In Nederland zien wij nu ook een duidelijke groei ontstaan in het gebruik van deze oplossing binnen de (interieur)projectenmarkt. Logisch, als je bedenkt dat deze oplossing veel sneller geplaatst is dan traditioneel tegelwerk en bovendien ongekend gemak in onderhoud biedt: de voegen zijn glad en dus eenvoudiger te reinigen en de HPL toplaag is ongevoelig voor schimmels. Twee belangrijke punten, die ook jouw opdrachtgever érg interessant kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een hotel renovatieproject, waarbij de opdrachtgever veel baat heeft bij het zo snel mogelijk weer in gebruik nemen van een kamer en veel kosten kan besparen op onderhoud met deze oplossing!

In Nederland brengt importeur RET Interieur sinds enkele jaren het meest hoogwaardige merk in kant en klare tegelpanelen: Fibo Trespo op de markt. Dit merk heeft zijn sporen reeds verdiend in o.a. Noorwegen en Engeland en biedt ook het grootste scala aan mogelijkheden. Zo is de collectie onlangs weer verder uitgebreid met de Fibo Trespo Color Extra Mat decoren. Een mooie aanvulling op het brede gamma, waarbij gekozen kan worden uit verschillende kleuren, structuren, voegbreedte en tegelverdeling. Ook zijn er speciale collecties - Legato en Adagio - zonder tegelmotief voor specifieke toepassingen waar een strakke uitstraling wenselijk is. Bekijk alle mogelijkheden van Fibo Trespo online.

Inmiddels zijn de eerste hotels in Nederland ook gerealiseerd met dit product. Benieuwd naar referentieprojecten in eigen land? Neem dan contact op met het RET Interieur verkoopteam ( T 030 245 55 55 / verkoop@ret-interieur.nl).

Meer informatie over Fibo Trespo of een staal bestellen? www.fibo-trespo.nl.