Nieuwe locatie Shapes Experience Center!

Meet Shapes@De Woonindustrie, Nieuwegein


Steeds meer prominente interieurfabrikanten strijken neer in De Woonindustrie Nieuwegein: het veelzijdige inspiratiecenter én inkoopkanaal voor interieurprofessionals. Tijdens de afgelopen VAKbeurs opende ook het Shapes Experience Center haar deuren op deze locatie. In de vorm van een gekleurde materialenexpositie werden de nieuwste mogelijkheden op het gebied van plafonds, wanden, vloeren én decoratief plaatmateriaal gepresenteerd. De ruimte viel direct in de prijzen. Mede exposanten en een vakjury benoemden de ruimte als ‘mooiste showroom’ in De Woonindustrie.

Nieuwe locatie

Voorheen zat het Experience Center gevestigd op het industrieterrein Laaggraven in Nieuwegein, maar in De Woonindustrie zien de partners meer synergie mogelijkheden met andere exposanten waardoor de plek nog interessanter wordt voor interieurprofessionals. Het concept is in de basis gelijk gebleven voor de bezoeker, maar op de nieuwe locatie wordt nog hard gewerkt aan een de realisatie van een extra loungeroom én een technisch center. Ook zijn er méér en nieuwe elementen in de materialenexpo opgenomen, zoals de fraaie wandoplossingen van Maars Living Walls by Shapes partner Astrimex. Zodra deze nieuwe ruimtes opgeleverd zijn wordt er nog een officiële eigen opening georganiseerd.

Het Shapes Experience Center bevindt zich op de eerste verdieping van De Woonindustrie (2B061) waar zij samen met ABB/Busch-Jaeger en hun fraaie Living Space Experience. een vleugel vormen. Een overzicht van alle exposanten: http://dewoonindustrie.nl/merken/ .


Iedere maandag Marketday

Het Shapes Experience Center is iedere maandag vrij te bezoeken voor interieurprofessionals. Tijdens de wekelijkse 'Marketdays' zijn naast Shapes ook alle andere 125 exposanten van De Woonindustrie geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein.


Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van de verhuizing en onze feestelijke opening in 2018? Meld je vrijblijvend aan als Shapes Member en blijf automatisch op de hoogte! Daarnaast krijg je als Member:

• Voorrang bij en gratis deelname aan Shapes Events & Training
• Gratis gebruik van Werkplek met stalenbieb in het Experience Center
• Maandelijks Shapes E-Nieuws met noviteiten, inspiratie & event nieuws
• En méér interessante voordelen waar jij van kan profiteren.

Natuurlijk kan je ook zelf onze site in de gaten houden en ons volgen op Social Media (Facebook I LinkedIn I Pinterest).