Shapes Maatwerk

16.000m² custom made plafondtegels voor Warner Bros park, Abu Dhabi

In 2018 opent Warner Bros een indrukwekkend, overdekt themapark in Abu Dhabi. Aan Shapes Partner Astrimex de eer om samen met Shapes Brand Armstrong de ruim 16.000 m² aan plafondoppervlakte te bekleden. Waarbij de architect gekozen heeft voor één custom made kleur (NCS S3020-R40B) met daarbij de duidelijke restrictie, dat de kleurnuances tussen de verschillende producties – ongeacht de enorme hoeveelheid m² - nihil moesten zijn.

Het project is voor Astrimex oktober 2016 gestart met een oriënterende fase en vraag naar een aantal custom made gespoten stalen Ultima+ Vector. De opdracht werd in april 2017 definitief met daarbij het vriendelijke verzoek om de 16.000 m² aan custom made plafondpanelen aanstaande juli af te leveren in Abu Dhabi. Onder het motto ‘niets is ons te gek’ is het productieteam van Astrimex inmiddels enthousiast gestart aan het proces en zijn alle zeilen bijgezet om deze strakke deadline ‘gewoon’ te halen!

Heb jij ook een project, waarbij custom made oplossingen gewenst zijn op het gebied van plafonds, wanden, vloeren of ander soort interieur elementen zoals meubilair? Neem dan vooral contact op met het Shapes Orakel. Zij denken niet alleen mee, maar kunnen ook direct jouw wensen realiseren.

FOTO: Custom made kleur plafondtegel NCS S3020-R40B)

Custom made kleur plafondtegel