Plaatmaterialen - Shapes Materialenbron

Gekleurd MDF - Valchromat

Valchromat staat voor de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van gekleurd MDF met nieuwe ontwerp- en toepassingsmogelijkheden voor designers.

Door de superieure technische eigenschappen is 3D freeswerk een koud kunstje. Dankzij de hoge densiteit is dit een MDF plaat, dat niet 'haart'. Toevoeging van natuurlijke harsen zorgen voor een hogere interne binding en dus hogere belasting mogelijkheden dan standaard MDF. Een hogere buigsterkte resulteert in behoud van vorm - ook na verloop van tijd.Valchromat gekleurd MDF is er ook in een brandwerende uitvoering. De platen zijn uit voorraad leverbaar met FSC® certificering in de afmetingen 244 x 183 cm; tien kleuren in 19 mm en drie kleuren in 8 mm.


Meer informatie & stalenservice

Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: RET Interieur. Graag een staal ontvangen?Klik hier.

Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.