Plaatmateriaal - Shapes Materialenbron

Decorspaanplaat en HPL - SKIN

'Emozioni in superficie’


Oftewel: emotie in oppervlakten. Dát is waar SKIN voor staat. Een collectie decoratief plaatmateriaal met innovatieve structuren & verrassende decors. Ontwikkeld door een team van jonge Italiaanse architecten met als doel meubels met emotie te creëren. SKIN is hét antwoord op de toenemende vraag naar onderscheidend vermogen en exclusiviteit met een verrassend prijsniveau. Creëer luxe interieurs met de voel- & zichtbare houtstructuren van het nieuwe SKIN plaatmateriaal.

Murano

De stijlvolle SKIN Murano verovert de harten van de fijnproevers in interieurland. Supermat en toch vingervetvrij. Ideaal voor een optimale kwaliteitsbeleving in het interieur. De SKIN Murano is leverbaar als gemelamineerd spaanplaat en HPL met bijpassend kantenband. Met keuze uit 8 verfrissende kleuren variërend van Bianco Luna tot Verde Positano, fraai te combineren met de overige SKIN decoren.TextileSagade


Calabianca


De complete collectie van SKIN plaatmateriaal is exclusief verkrijgbaar via Shapes partner: RET Interieur. Wil jij graag een stalenmap ontvangen of verdere (prijs) informatie? Ga dan hier naar de nieuwe website van RET Interieur.