Plaatmateriaal - Shapes Materialenbron

Decorspaanplaat en HPL - Kronospan

De nieuwe Kronospan collectie bestaat uit verfrissende basiskleuren en trendsettende blikvangers. De verschillende structuurmogelijkheden geven uw ontwerpen de meest bijzondere effecten!

Colors

Klik op de impressie voor een overzicht van de complete Colors collectie.

Online stalenservice Kronospan Colors

Kronospan Colors


Wood

Klik op de impressie voor een overzicht van de complete Syncro en Wood collectie.

Online stalenservice Kronospan Wood.

De Kronospan collectie biedt vele houtdecoren voor interieurs met een natuurlijke touch. Naast de basis houtstructuren zijn er ook de unieke 'Synchro' decoren (SP/BS). Deze blikvangers geven het gevoel en aanzicht van écht hout - nog niet eerder zó goed nagebootst.

Kronospan Synchro


Mirror Gloss

Klik op de impressie voor een overzicht van de complete Mirror Gloss collectie.

Online stalenservice Kronospan Mirror Gloss

Speel met de unieke spiegelglans, die de Mirros Gloss decoren bieden en en maak de meest spannende, eigentijdse ontwerpen. Beschikbaar in 20 decoren.

Kronospan Mirror Gloss

Digital Print

Vernieuwend. Trendy. Onderscheidend vermogen. Belangrijk in een tijd waarin klanten steeds meer van u vragen. Met Kronospan Digital Print creëert u écht iets unieks. Dankzij diverse technologische ontwikkelingen, kan Kronospan snel en tegen gunstige tarieven een HPL of Compactplaat met digital print produceren. Uiteraard van de hoogste kwaliteit. Ieder design is mogelijk! Er zijn géén beperkingen in jouw creativiteit. En of het nu om één plaat gaat of grotere aantallen: alles is mogelijk.

- Afmeting plaat 3050 x 1300 mm
- Afmeting print max. 3000 x 1250 mm
- Minimale resolutie printbestand: TIFF 150 dpi
- Creeer een eigen design of kies een bestaand ontwerp


Trends 16/17

Klik op de impressie voor een overzicht van de complete Trends collectie.

Online stalenservice Kronospan Trend.

The actuele Kronospan Trend collectie is een perfecte mix van Hout, Steen en Metaal decoren.


Naast de decoren biedt de Kronospan collectie uiteraard ook verschillende structuren. Graag een collectiemap of staal ontvangen of heeft u interesse in een afspraak met een accountmanager van Shapes partner en exclusief importeur Kronospan: RET Interieur? Dan kan je dit aangeven via de website (in ontwikkeling) van RET Interieur.

Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.