Plaatmateriaal - Shapes Materialenbron

Solid Surface- Krion by Porcelanoa


Nieuwe generatie Solid Surface

KRION® is Solid Surface plaatmateriaal van de nieuwe generatie ontwikkeld door Porcelanosa. Het materiaal is gelijkwaardig aan natuursteen en bestaat voor tweederde uit natuurlijke mineralen en een laag percentage hars met grote bestendigheid.

De kwaliteit van de grondstoffen zorgt ervoor, dat KRION een innoverend en exclusief solid surface materiaal is. KRION® bestaat voor driekwart uit 99.8% zuiver aluminiumhydroxide - een natuurlijk mineraal - en is hiermee de zuiverste in zijn soort. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat wit echt wit is en dat na toevoeging van de juiste pigmenten de kleuren meer uitgesproken, fris en helder zijn. Daarnaast is KRION één van de eerste in de markt die een Bisfenol A (BPA) vrije manier van produceren heeft. Dit maakt KRION ook geschikt voor gebruik bij levensmiddelen. Verder is KRION antibacterieel, makkelijk in onderhoud, thermoformeerbaar, naadloos te repareren, antistatisch, geluiddempend, brandveilig, bestand tegen extreme omstandigheden, duurzaam en 100% recyclebaar. Een betere kwaliteit betekent meer mogelijkheden en meer toepassingen! Wereldwijd zijn er reeds ambitieuze en innovatieve projecten gerealiseerd door professionals, die het vertrouwen aan KRION® hebben gegeven.Bekijk hier de collectie van Krion op de nieuwe site van RET Interieur.

KRION® biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden

Zonder enig probleem kunnen ingewikkelde figuren van alle soorten gemaakt worden. Met zijn eenvoudige bewerking en buigzaamheid kunnen de ontwerpers eindeloze mogelijkheden bedenken. Ronde, vierkante, spiraalachtige of eindeloze mogelijkheden zonder verbindingen. Elke denkbare structuur kan gemaakt worden. Vanwege zijn eigenschappen, kan dit materiaal ook retroverlicht worden waardoor er al naar gelang de keuze van de ontwerper meer of minder licht doorgelaten wordt en waarmee zo suggestieve sferen en spectaculaire vormen gemaakt gecreëerd kunnen worden.

Meer informatie & stalenservice

Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: RET Interieur. Meer informatie over dit product vind je hier!

Heb jij een specifieke vraag of wens je technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij jou graag verder.