Fitnice

Fitnice - hoogwaardige en innovatieve geweven vinyl vloeren. Op rol, karpet, als plank en als tegel - verschillende vormen: vierkant, ruit, hexagon, piramide en driehoek.

Vertisol is een Spaanse fabrikant van vinylbekleding en staat wereldwijd al jaren bekend om zijn oplossingen op het gebied van zonwering. Met de kennis en technologieën die op dit gebied verworven zijn, is het merk Fitnice® ontwikkeld: een hoogwaardige lijn van vinyl vloer- en wandbekleding. Met een breed scala aan kleuren en een verscheidenheid aan vormen, biedt Fitnice® maximale designvrijheid aan architecten en designers.

FITNICE FLOOR

Fitnice® Floor staat voor high-tech geweven vinyl vloerbedekking en combineert de warme uitstraling van textiel met de sterke eigenschappen van synthetisch materiaal. Fitnice® vloeren zijn extreem slijtvast, rafelen niet en hebben een hoge dimensionele stabiliteit. Daarnaast zijn de vinylvloeren vlek- en bleekbestendig en makkelijk te reinigen en onderhouden. Daarmee is Fitnice® vinyl bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in commerciële toepassingen.

Fitnice® vloeren zijn ftalaat- en antimoonvrij en beschikken over goede antibacteriële eigenschappen. Certificeringen als A+. FloorScore®, REACH en LEED onderstrepen de positieve bijdrage van Fitnice® aan een gezond binnenklimaat en garanderen een veilige en duurzame vloeroplossing.

Fitnice® Floor is beschikbaar op rol en in een grote verscheidenheid aan vormen zoals tegel, plank, ruit, hexagon, piramide en driehoek.

Klik op de impressie voor een compleet overzicht van de collectie.


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.