Amtico

Amtico is een Britse onderneming die reeds 50 jaar bestaat en marktleider is in vinylvloeren. Amtico werkt nauw samen met designers en architecten waardoor een gezamenlijke designcreativiteit ontstaat met een ongeëvenaarde expertise in LVT (Luxury Vinyl Tiles).

De vinyl tegels en planken zijn uitstekend toepasbaar in ruimtes die intensief worden gebruikt. Ze zijn onder andere slijtvast, vlekbestendig, eenvoudig te plaatsen en makkelijk te onderhouden.

Als het gaat om duurzaamheid en gezond binnenklimaat scoren de vinylvloeren van Amtico hoog: er worden alleen ftalaatvrije en biologische weekmakers gebruikt. Daarnaast geproduceerd met 30% gerecyclede content en 100% recyclebaar. O.a. de Indoor Air Comfort Gold-certificering getuigt van de hoogste duurzaamheidsstandaard op LVT gebied. Geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED gebouwd worden.

Klik op de impressie voor een compleet overzicht van de collectie.


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.