REused

Unieke gerecyclede tapijten van REused

Resten van kledingateliers en meubelfabrieken, oude oosterse tapijten - met REused worden deze materialen opnieuw gewaardeerd. Deze unieke serie karpetcollecties gaat uit van de kracht van restmateriaal. In plaats van te eindigen op de vuilnisbelt worden de materialen hergebruikt en verwerkt tot prachtige karpetten.

REused: tapijten met een eigen verhaal


Met REused voeg je een extra dimensie toe aan de ruimte. En tegelijkertijd verminder je de ecologische voetafdruk. Daarnaast vallen de karpetten op door creativiteit en kwaliteit. Het ene karpet is licht en vrolijk, het andere robuust. En ieder karpet heeft zijn eigen verhaal. Over de herkomst, de mensen die het maken, de materialen die gebruikt zijn.

Klik op de impressie voor een compleet overzicht van de collectie.


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.