Printcollectie

Grenzeloze mogelijkheden

Bij de LEOXX Printcollectie draait het allemaal om uitgesproken dessins in verschillende afmetingen en kleurstellingen, die je geheel naar wens kunt combineren en positioneren in de ruimte. De dessins zijn opgebouwd uit de 16 basiskleuren van de Printcollectie, zodat je ze ook kunt omringen met uni vlakken. Speel met de mogelijkheden, bepaal zelf je vloerontwerp en maak elke ruimte uniek. Feel free to stand out!

De Printcollectie van LEOXX wordt standaard uitgevoerd in de hoogwaardige kwaliteit Explain (gesneden pool). De dessins kunnen ook worden toegepast op andere kwaliteiten, dus laat ons je wensen weten. Je materiaalkeuze heeft invloed op het eindresultaat van het geprinte dessin. Zo creëer je precies de uitstraling die bij het interieurconcept past. Explain is verkrijgbaar vanaf 1 strekkende meter op 4 meter breed tapijt in alle basiskleuren. En als tapijttegel, andere printkwaliteiten of speciale kleuren vanaf 100 m2. O.a. formaldehyde vrij, klimaatneutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

Klik op de impressie voor een compleet overzicht van de collectie.


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.