Louis de Poortere

LEOXX is voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. Naar frisse ideeën, verrassende ontwerpen en verfijnde materialen. Dat alles vonden we in Haute Couture; de nieuwe tapijtcollectie van het Belgische Louis de Poortere. Gebaseerd op het idee dat interieurtextiel net zo comfortabel zou moeten zijn als kleding. En net zo verleidelijk als mode.

HAUTE COUTURE

Haute Couture is een brede collectie jacqcuard geweven tapijten. De collectie is geïnspireerd door high fashion, en dat zie je meteen. De ambachtelijkheid, het design en het gebruik van natuurlijke materialen als wol en katoen geven het tapijt een hoogstaande uitstraling. De 6 mm dikke viltbacking zorgt voor de ultieme comfortbeleving, ook op akoestisch vlak. Dat de collectie toch betaalbaar is gebleven laat zien hoe groot de ambitie van Louis de Poortere is geweest bij de ontwikkeling ervan. De ontwerper wilde trendsettend zijn. Niets meer en niets minder.

Klik op de impressie voor een compleet overzicht van de collectie.


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.