Plafond & Wand - Shapes Materialenbron

Akoestische wand- & plafondpanelen - Armstrong


Armstrong produceert akoestische systeemplafonds voor de zakelijke markt. Armstrong vervaardigt deze systeemplafonds uit diverse basismaterialen: hard mineraal, zacht mineraal, hout en metaal. Armstrong systeemplafonds worden onder andere toegepast in de gezondheidszorg, het onderwijs, winkels, kantoren, productiehallen en in ruimtes voor recreatie en sport.

Een ontwikkeling van de laatste jaren is de OP (Open Plan)-technologie van Armstrong, een nieuwe technologie die resulteert in sterke tegels met een hoge densiteit die goed geluid isoleren en absorberen. De OP-producten combineren daarmee de beste eigenschappen van hard- en zachtminerale plafondtegels. De OP-systemen bieden een geluidabsorptie tot αw = 1 en zijn geschikt voor toepassing in ruimtes als call-centers. De OP-panelen hebben een hoge densiteit, waarmee voorkomen wordt dat stof vanuit het plenum komt. OP-plafondtegels zijn zoveel mogelijk vervaardigd van gerecycled materiaal.

Armstrong Plafonds heeft als eerste in de branche een compleet portfolio aan Cradle to Cradle plafonds. Cradle to Cradle® is een innovatieplatform voor duurzaam ontwerpen. Deze ontwerpen zijn veilig, gezond en winstgevend én hebben een economische, ecologische en maatschappelijke functie voor producten, processen en systemen.

Stalenservice & meer informatie

Dit product wordt op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Astrimex plafonds & wanden. Meer informatie over dit product vind je hier!

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.